200 km Brevet 2014

Tekst

Skrevet af Tonny Lund

Rip Rap og Rup , kørte i dag en 200 km's brevet som ægte randoneurs, Gert fra Slagelse havde bestilt medvind ud og modvind hjem , vi var ca 35 til start, og kloge af skade lagde Rip Rap og Rup sig i front fra start.

Målet var at samle en gruppe der kunne arbejde sammen så lang tid som muligt , desværre viste det sig at vores udgangs tempo , måske lige var friskt nok , ihvertfald kom der aldrig nogen op fra det store hovedfelt.
Så det blev ensomme 204 Km ud af de 205 som løbet var .
Men vi var ved godt mod og ved sidste kontrolpost (188) gav vi håndslag på at de ikke måtte indhente os, som sagt så gjort . Så efter ca 7 timer på geden , strøg vi som de første i mål hjemme hos Gert , hvor vi blev belønnet med hans berømte tun- bønne- skyr sandwich og safte samt kaffemik :0)
Et lille styrt til formanden var dagens drama , da Lund's underudviklede køre egenskaber fik formanden til at tilte.
Martin Trebbien-Nielsen må være af indiansk herkomst , da det lykkedes ham at forsværge trygle tigge en truende modvind til at slå om i en let sidevind.
Martin kørte batterierne tomme på 2 punkter , da vi nåede endestationen var der ikke mere suppe på , og da vi nåede parkeringspladsen var det lykkedes ham også at aflade bilen , så Dan Dyfort Jønsson og Martin måtte på jagt i Slagelse efter kabler , Tonny Lund fik et par siddesår ud af anstrengelsen.
En super fed dag med et par raske gutter tak for kampen Tonny

– sammen med Dan Dyfort Jønsson og Martin Trebbien-Nielsen.