Tekst

DE GIK TIL STÅLET

Skrevet af Ole Wengel

I søndags afviklede vi et af vores arrangementer på cykelbanen. Vi var fem deltagere fra Team Webcreative og i alt ca. tyve. Det blev en hård omgang, konstaterede deltagerne forpustet efter det sidste løb.

Men det sørgede de jo selv for, at det blev. For allerede efter opvarmningen, hvor det første løb var det traditionelle holdløb på 20 omgange, blev tempoet skruet pænt meget op over, hvad instruktøren havde bedt om. De var ustyrlige, var de.

Senere fik de noget at bruge de gode ben til. En for os ny disciplin var det nemlig, at feltet blev bedt om at køre i et jævnt tempo, mens en rytter ad gangen blev sendt af sted for at hente feltet med en omgang. Det var med fuld gas!

Og kort efter samme disciplin, men hvor to ryttere blev sendt af sted ad gangen. Herefter var to timer gået, men det var der vist flere, som var ganske godt tilfreds med. Benene kunne mærkes.

Endnu en dag på banen med brede smil, godt humør og super træning.

Og nu til noget helt andet: Som I kan se på billedet, er behovet for nyt teamtøj ganske stort. Men glæd jer, det er på vej. Mere om det meget snart.