Cykelsportsmessen 2012

Tekst

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

4 cykelkammerater fra Furesø CM (Christian, Klaus, Niels og Dan), havde tilmeldt sig i kalenderen for at tilbringe noget af lørdagen sammen til Cykelsportsmessen 2012. Christian havde meldt sig som chauffør, så det var ren luksus at blive transporteret ud og hjem.

Vi havde lavet en aftale med Tom Eklund fra "X-Trainer Studio", hvor to mand cyklede hver en time på deres cykler, for at promovere deres koncept, så fik vi gratis indgang. Men hermed fik vi jo også mulighed for at reklamere for Furesø CM, og visitkortene stod også klar på bordet, når nu folk blev benovede over den råstyrke der er i de ben som rytterne fra vores klub besidder.

Niels og Dan fandt ud af, at Christian og Klaus havde vundet den første time, så var det nemlig ikke dem der skulle skynde sig, men kunne starte dagen med at vandre rundt og se på alle fristelserne (egoister). Og det var til stor glæde vi passerede "Cyclingshop"s stand, for der var fyldt med kunder, og Lars Christophersen havde da også guldstøv i øjnene da vi talte med ham senere. Det er jo rart at vide inden vi skal forhandle ny sponsorkontrakt med "Cyclingshop". Vi fik også hilst på Stig og Tom, fra "Stigs Cykelrejser", som glædede sig over vi kom så mange til Mallorca fra Furesø CM til næste år. Så kom turen til Niels og Dan, og mens vi sad og svedte kom Per Larsen forbi og hilste, og lignede en der absolut ikke var misundelig over ikke at sidde og se "smart" ud, mens flere hundrede mennesker vandrede forbi.

Vi lagde mærke til at flere kvinder gik forbi standen mange gange, med øjnene fast klistret til de sexede muskuløse ben, den kørte rundt i hurtigt tempo, mens sveden gled langsomt ned ad de veltrænede kroppe på de hårdt kæmpende mandfolk. Jovist, vi var et tilløbsstykke.

Da vi sidst på dagen stod og evaluerede vores flotte indsats, spurgte Tom om muligheden for fællestræning med X-Trainers medlemmer til sommer. Her kunne en af fordelene være at cykle indendørs i tilfælde af regnvejr, og en anden fordel ville jo også være vi måske kunne få flere ryttere i de forskellige grupper og slutteligt kunne det jo også give flere medlemmer til klubben. Der er jo lang tid til sommerraceren skal støves af, så vi har hele vinteren til at tænke over det. Men en interessant tanke.