Første træningstur 2010

Tekst

Udendørssæsonen 2010 er skudt i gang! Ti mand kørte ud - to kom hjem


Skrevet af Ole Wengel


Tirsdag den 30. marts mødte ti friske medlemmer op foran træningscentret for at køre ud på sæsonens første træningstur. Nogle af de fremmødte står foran en Mallorcatur, så de foreslog "Bakketuren", således at benene kunne blive testet seriøst. Ruten lå på GPS'en, så alt lå lige for.


En potentiel hård debut, som alle dog var med på - enkelte med den bemærkning, at de kørte med, så længe som muligt, og at de derefter ville finde deres egne veje.


Efter en høj udgangsfart var der derfor et stykke ude på ruten syv mand, som udfordrede hinanden i bakkespurter og andet godt. Resultatet var naturligvis en pæn ophobning af syre i benene. Og efter en af de skrappe bakker opstod der et hul. Én råbte "opsamling" og lod sig falde tilbage til de to, men de fire fortsatte med jokes som "Den nye stil er, lad falde hvad ikke kan stå" o. lign., naturligvis med den hensigt - og det er helt ærligt - at foretage opsamlingen længere fremme. Dér skulle vi til venstre, ikke noget problem, de havde jo GPS'en. Men nej, de kom IKKE. Så fortsatte de fire: "Vi møder dem på næste del af ruten".


Kort tid efter kom defekten - en kæde sprang. Den uheldige blev af de andre skubbet tilbage til golfklubben, hvor han ville blive hentet. De tre vendte næsen hjemad, flere bakker, mere syre. Den tredje blev tabt på den sidste bakke.


Og således gik det til, at to mand stoppede foran træningscentret og foretog en lille evaluering: Fin, hård træning - men socialt med stor plads til forbedring