Klubaften med Karsten Hoffmann

Tekst

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

Mandag d. 14 Oktober blev der holdt klubaften i Annexgården, hvor vi startede aftenen med at holde et møde for de interesserede i at køre La Marmotte 2014. Da mødet allerede startede kl. 17:30, blev der samlet penge sammen til en masse pizza.........det er jo "off season", så vi måtte godt få lidt kalorier ind i de toptunede kroppe.

Der kom mange gode fortællinger fra de fremmødte, som før havde prøvet at køre dette vanvittige hårde cykelløb, for cykeltosser. I skrivende stund er vi ikke helt færdige med at udarbejde det endelige beslutning, men jeg tror vi finder en løsning som tilfredsstiller de fleste. Om ikke andet kunne man mærke begejstringen og spændingen i luften, og var ikke i tvivl om at alle krigerne glæder sig til at vise ben til Europas hårdeste cykelløb. Det bliver stort.

Der blev helt stille i Annexgården, da Karsten Hoffmann kom og fortalte om hans fantastiske bedrift i år, hvor han gennemførte Race Across America, sammen med Hans Anton Nygaard under navnet "Biking Wikings". Han fortalte om forberedelserne, planlægningen, træningen og turen tværs over Amerika. Det var en stor oplevelse for os alle, at se og høre Karsten fortælle stolt om sin tur, som endte med at blive meget hårdere end han havde håbet, på grund af uforudsete skader som siddesår og betændelse i akilesenen. De vandt ,trods skader, overlegent på 6 dage 13 timer 45 minutter om 4850 km, med et gennemsnit på 7900 højdemeter om dagen. Vi er alle imponerede over denne mands bedrifter, og så vil han prøve igen 2015. Han er sgu sej. Tak for en underholdende aften.

Til sidst havde vi besøg af Thomas Liebmann Pedersen, som den første dansker nogensinde har han gennemført cykeløbet Race Across The Alps (RATA). 540 km over de højeste tinder i de tre lande. 14000 højdemeter på 29,5 timer. Han skulle ikke fortælle om sine bedrifter, men oplyse La Marmotte-krigerne om de muligheder Ruby Rejser kunne tilbyde til næste år. Tak fordi du kom og informerede os om rejsemuligheder.

Det var en dejlig aften med nogle seje cykelryttere, som måske såede et frø hos nogle af medlemmerne.

Klik her for billeder