Klubaften november 2012

Tekst

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

Klubaften november 2012

Så startede vi med succes klubaften i vinterhalvåret. Der var 15 klubmedlemmer der trodsede TV´s utrættelige genudsendelser og ulidelige livsstilprogrammer.

Aftenen blev afholdt i en hyggelig atmosfære med stearinlys, kaffe og kage. Der blev talt en del om Bella Skilte Cup, og forventningerne om at gøre klubbens trøjer ære. X-Trainer Cupen var også oppe at vende, og her er vi sikre på succes, da vi har nogle super stærke ryttere i denne disciplin. Søndagstræning på MTB blev også drøftet, og der var en del medlemmer der mener at komme til søndagtræningen/MTB, men tidspunktet bliver flyttet til kl. 8:30.

Tony måtte stå for skud, over at have skræmt nye ryttere væk med sine potente ben. Han må være faldet i gryden som barn. Vi andre har nok i at cykle, mens Tony går ud og spiller fodbold efter et par timers spas på cyklen sammen med os andre. Nåh-ja, så tager han også til Taekwondo en gang imellem. Ja, med den energi forventer vi os meget til næste sæson.

Det var ikke på grund af dårlig samvittighed, men god klub-ånd, at Tony tilbød at komme med Gløgg til næste klubaften, og her var Gitte hurtig fremme og tilbød at komme med æbleskiver.

Til sidst fik de fremmødte udleveret deres cykelflasker, som var sponsoreret af Cyclingshop, og vores nye visitkort, hvilke var meget savnet hos medlemerne som vil uddele dem til mulige nye medlemmer. Der vil også være uddeling af flasker og visitkort, til næste klubaften.