Klubmesterskab 2013

Tekst

Skrevet af Ole Wengel

Ved mesterskabsstævnet var det sportslige i højsædet, men socialt blev det også et meget succesrigt arrangement.

Flyvestationen dannede de perfekte rammer for årets klubmesterskab. Inden start var der hektisk aktivitet: Tidtagerne Lene og Per gjorde klar og testede om alt fungerede. Pavillon og beachflag blev sat op. Rytterne fik udleveret numre til trøje og hjelm, de funklende enkeltstartscykler og dråbehjelmene blev flashet - der var ingen tilfældigheder - rytterne varmede op, én skiftede allerede hjul.

Så gik den første start. Gitte blev sendt af sted. Ingen fodgængere, ingen biler, KUN VIND. Rytterne måtte bare konstatere, at vi var i åbent landskab. Det var stiv kuling med vindstød op til orkanstyrke. Måske lidt overdrevet, men sådan føltes det.

Klubbens pavillon kunne ikke stå for presset. Den måtte opgive, og vi ser den aldrig mere. Anderledes stod det til med de stolte ryttere. Der var absolut ingen, der gav op. Alle stred sig igennem de 6 omgange og 30 km. På den ene langside nåede nogle en topfart på 55 km/t. På den anden langside i modvinden nærmede vi os hastigt de 20 km/t. Men når vi så nærmede os målstregen, fik vi nye kræfter igen, når familie og venner bar os frem.

Klubbens udvikling i året har været fantastisk med tæt på en fordobling i medlemsantallet. Vi kan nu konstatere, at det ikke kun er i kvantitet, vi har udviklet os:

DER BLEV KØRT RIGTIG STÆRKT.

På kvindesiden blev Mette ny klubmester i en flot tid.

På herresiden måtte sidste års klubmester se sig hensat til en placering midt i feltet!! Årets nye klubmester blev Peter Hansen, som er så ny i klubben, at han endnu ikke kunne køre i klubtøjet. På de to andre podiepladser kom Philip Noel og Henrik Wendt, alle i super tider.

Men alle ryttere, unge som ældre, gav den fuld gas, og alle kunne, når de ellers havde fået vejret igen, være fuldt tilfredse.

Efter løbet var der et superb traktement med frikadeller og kartoffelsalat, diverse hjemmebag, kaffe og te, øl og vand. Løbet blev grundigt analyseret, og der blev hygget.

Stor tak til kokke, bagere, tidtagere og alle, som var med til at gøre vores klubmesterskab til et så vellykket arrangement. Og tak til fotografen, Michael Noel, for super flotte billeder.

Vi håber, at vi kan gentage det på Flyvestationen næste år igen.