Klubmesterskab 2014

Tekst

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

Så fik vi afviklet klubmesterskabet atter engang, og denne gang havde arrangørerne Henrik Dalgaard, Lene Dalgaard og Ole Wengel gjort et flot stykke arbejde. De havde sørget for tørvejr mens deltagerne cyklede de 30 km. enkeltstart, til trods for at hele landet svømmede i regn. Og regnen kom passende først da mesterskabet var vel overstået. 

Henrik havde sørget for skilte ved alle indgange til landingsbanen, som informerede andre brugere af området om klubmesterskabet, Lene havde bagt nogle fantastiske muffins, Ole kom med sodavand m.m. og pavillon som tog de første dråber efter løbet var overstået, mens vi spiste de sandwich som Niels Hjort var kommet med. Der var lavet laminerede numre til hjelmen. Hanne Panduro-Hess hjalp til med tidtagningen, og Lea og Anders Wikborg gik rundt og tog billeder af hele arrangementet. 

En stor tak til alle som hjalp og deltog, så vi alle igen kunne få en god oplevelse i klubben.

Selve mesterskabet blev afviklet som vanligt, med at deltagerne blev sendt afsted af Hanne, med et minuts mellemrum. Lene havde det store ansvar, at alle deltagernes mellemtider og sluttid blev tastet med sikker hånd. Og det gjorde hun godt, og præcist.

Igen en cadeau til arrangørerne for gøre ruten ekstra hård med kraftig vind på opløbsstrækningen, som skulle køres 6 gange.

Fire medlemmer måtte desværre udgå på grund af punktering, det var Christoffer Nielsen, Mikkel Søe (2 gange), Henrik Dalgaard og Martin Trebbien-Nielsen.

Du kan se flere billeder taget af Lea og Anders Wikborg HER

Du kan også se resultatet på Webscorers hjemmeside HER

Mette Thorning blev klubmester for damer, og Lars Husballe blev for herrer.