Løvfaldsløbet 2014


Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

Vi stod alle tidligt op i håb om at skulle ud og vise de flotte klubtrøjer frem til årets sidste fokusløb. Bilen blev pakket med pavillon, fire liter kaffe og the, kage, sodavand, borde og stole, så vi var klar til at hygge lidt før og efter løbet. Vejrudsigten lovede nemlig meget lidt regn, ca. 1mm. Men da vi ankom til Møllen ved Ganløse stod regnen ned i stænger. Da løbet blev skudt af, var det blevet tørvejr, så der var ingen undskyldning længere, men da havde Ole og jeg desværre overtalt os selv til ikke at stille op.....ja, vi var nogle "kællinger".

Men 7 andre friske krigere mødte op, til trods for det dårlige vejr. 2 havde meldt afbud på grund af sygdom, og defekt på cyklen.

Resultatlisten 84km:
5. Martin Højgaard
7. Tonny Lund
14. Ringo Parkel
16. Martin Trebbien-Nielsen
18. Lasse Lindegaard
39. Kristian Vang Jørgensen

Resultatlisten 47km:
18. Øv....Michael Munksgaard Larsen havde 2 punkteringer, men kom alligevel ind som ca.nr. 18 på 47 km, ud fra eget ur. Er ikke registreret på grund af ændring af distancen.

Flot kørt drenge...

Vores flotte sponsorgaver fra Cyclingshop (et par cykelbriller og en energipakke), blev vundet af:
Martin Højgaard
Kristian Vang Jørgensen
Lasse Lindegaard

I har alle vores største respekt over at komme og stille til start, og repræsentere klubben som vores seje krigere, til trods for vejret.

Der var en der ikke mødte op, og os to gamle vatnisser (Ole og Dan) som ikke cyklede, som alle bliver opkrævet vores tilmeldingsgebyr.

Det er nemlig sådan at klubben betaler tilmeldingsgebyret til et fokusløb hvis man møder op, også selvom det regner. Hvis det så er meget dårligt vejr, bestemmer man selvfølgelig om man cykler eller ej, og klubben betaler stadig. Eller man har meldt afbud i god tid, på grund af en fornuftig undskyldning.