Tekst

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

Det var lidt af en overraskelse at møde op til søndagstræning idag. 6 mand og 1 kvinde stod og ventede utålmodigt på den gamle formand (kom kl. 10:02). Ringo, Jesper, Tonny og Henrik W. og så stod der 3 kommende medlemmer, Mette Jacob og Christian, der ville prøve kræfter med den græske vindgud: Aiolos-herrer over alle vinde, og selvfølgelig de berygtede ryttere fra Furesø CM.

Vi kørte 8 ryttere ud i et moderat tempo, da vi har lært at man ikke får nye medlemmer ved at køre r.... ud af bukserne, og så må de nye bare hænge på, eller selv finde hjem igen. Vi var meget stolte af os selv og den nye kurs der er anlagt.

Vi kørte, sludrede og nød det gode vejr. Da vi næsten var nået til Gerlev, ville Tonny åbenbart vise os et fedt stunt han kan på cyklen. Han ramte, ubevidst, en vejchikane og pludselig var der arme og ben i luften, samt et par eder og forbandelser. Vi andre brokkede os lidt, for det resulterede i en lavere gennemsnitsfart, hvis vi nu skulle stoppe og standse blodet der løb stille fra hans knæ, med risiko for at skulle få pletter på vores eget tøj. Nej spøg tilside, vi stoppede selvfølgelig og var bange for det var brækkede lemmer m.m. Han slap gudskelov fra stuntet med hul på knæet, en forslået hånd, men med alle lemmer i behold.

Efter dette lille artistiske indslag, kørte vi videre mensAiolos stadig pustede os i hovedet. Egentlig utroligt man kan køre 100 km., hvoraf de 80 km. er i modvind. Det var en dejlig tur, i solskin og....nåh-ja, lidt blæst. Men husk at, blæsten er vores ven, når vi træner på landevejen.

Desværre kom Jacob og Christian til at køre forkert i front, og da de opdagede det og satte efter os, så fik de en punktering. Denne gang var det gudskelov ikke os der kørte for stærkt. Men Jacob har skrevet at han vender tilbage.

Vi håber at få lov til at hilse på Mette, Jacob og Christian igen, og måske byde dem velkommen i klubben.