X-Trainer cup 3. afd. 2012-2013

X-Trainer Cup 2012/13

Skrevet af Dan Dyfort Jønsson

3 afdeling af X-trainer cup var en gentagelse af de to forrige, nemlig en pinsel på krop og sjæl. Da vi trådte ind i "torturlokalet", var det ikke med samme frygt som de andre gange, for nu vidste vi hvad vi gik ind til. Nogle var gået så meget op i deres forberedelse, at de havde kørt 8 timers maraton om lørdagen, blot for at være top tunede til denne dag.

En del havde lært af dårlige præstationer fra de andre afdelinger, at starte i et roligt tempo, i håb om stadig at have kræfter når de nærmede sig målstregen. Andre tog den bare på rutinen, som de plejede at gøre, med succes.

Dagens program var 14 km stigning med 8 procent stigning. Vi må alle indrømme....det var hårdt. De bedste lagde som vanligt ud i et frygtindgydende tempo, som lagde afstand til de andre fra start. Mens vi kæmpede mod overmagten, blev man i tvivl om hvorvidt Tom Eklund havde formået at gøre det så virkeligt som muligt. Det føltes som om at luften blev tyndere og tyndere, jo mere vi kørte opad. Det kan ikke være fordi vi var ved at have brugt alle vores kræfter, og lungerne bare skreg efter ilt.......derfor må vi sige, godt klaret Tom.

Vinderen kom i mål efter ca. 1 time, og derefter kom vi andre dryssende ind op til en halv time efter. Der blev kæmpet godt for alle placeringerne, da det jo er vigtige point der er tale om.

Igen blev det til en dejlig aften, i selskab med friske fyre hvis store passion er at cykle, og hvor vi alle fik vredet den sidste energi ud af kroppen.

En stor tak til Tom Eklund og X-trainer, for en godt afviklet 3 afdeling, og vi ser med frygt frem til 4 afdeling, tirsdag d. 19 februar, hvor vi skal køre 60 min. enkelstart med 6 indlagte pointspurter.

Vi ses.

Samlede stilling